Barcelona, 1978

Professora, il·lustradora i dissenyadora gràfica.
Des de l’any 2003 treballo i col·laboro amb diversos estudis de disseny gràfic i agències de comunicació i publicitat. El 2019 m’inicio en la docència com a professora de cicles formatius de grau mig i superior en art i disseny.

En el terreny de la il·lustració sóc especialista en l’entorn vectorial i he treballat entre d’altres, per: Ara Llibres, Ed. Castellnou, Generalitat de Catalunya (Departament de Cultura, Ensenyament i Salut), el Museu del Disseny de Barcelona, Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Institut Obert de Catalunya, L’Auditori, Toni Miserachs, Disseny Visual SL, Estudi Carme Vives, Estudi Muto, Lali Almonacid, Martí Abril i Souvenir Singular.

Pel que fa al disseny gràfic, i en l’àmbit editorial i disseny institucional, he col·laborat amb els estudis: Mot Studio, Disseny Visual SL, Institut Obert de Catalunya i Raons Públiques, i, en l’àmbit publicitari, amb les agències de publicitat TBWA Barcelona, The Moon comunicación y estrategia i Ona Gráfica estudio i amb clients com: Adidas, Nissan, Vichy Catalàn, Chupa-Chups, Bruguer i, Sony, Froggy, Haier, Institut Guttmann, realitzant tasques de direcció d'art i disseny; maquetació, art final, preimpressió i creació i adaptacions de campanyes publicitàries en diferents suports —insercions de premsa, cartells, flyers i desplegables, valles, lones i roll-ups, PLV, stoopers, displays, expositors i packaging—. Pel que fa la docència, el 2017 realitzo el Màster en Formació del Professorat Dibuix, i faig el pràcticum a l'ESDAP Pau Gargallo.

D'ençà del 2019, imparteixo classes a l'EMAID de Vilanova i la Geltrú al Cicle Formatiu de Grau Mig Assistència al Producte Gràfic Interactiu, i als Cicles Formatius de Grau Mig, Projectes i Direcció d'obres de decoració, Gràfica Publicitària i Animació, Disseny de Videojocs i Entorns Virtuals, als mòduls de Volum, Dibuix artístic, Fonaments de la representació i expressió visual i Mitjans informàtics.   

using allyou.net